JonahIsendoorn

JonahIsendoorn


Player


JonahIsendoorn's last seen was: 03 Apr 2019, 18:38


There are no wall posts here yet.
Registered:
about 1 month ago
Last Seen:
21 days ago
Profile Views:
23

This user has not added any about fields yet.
Sollicitatie staff/Uniq

Hallo Droxnetwork,

Mijn naam is Jonah Isendoorn (MCnaam: JonahIsendoorn) 14 jaar en ik wil mee graag aanmelden voor CEOUniq of voor staff. Ik heb een tijdje een break gehad van Minecraft en probeer dit zo snel mogelijk weer op de pakken om alles weer te weten van Minetopia. Dat wil ik graag weer bij jullie opdoen. Ik was vroeger een developer en was dus super goed in commands/console. Dat betekend natuurlijk niet gelijk dat jullie mij toevertrouwen voor de permissies. Dit moet ik natuurlijk verdienen door hard te werken. Daarom ben ik hier om U te helpen met de server om het groter en beter te maken.

Ik hou natuurlijk heel erg veel van events en Uniq is natuurlijk een deel daarvan. Het is natuurlijk zo dat de uniq niet altijd open is. Eigenlijk wil ik mij daarom ook aanmelden voor eventmanager. En dus help de server een beetje actef te houden door leuke events te maken. Ik denk dat de server dat zeer kan waarderen.

Mijn tijd is niet heelveel ik zit op school natuurlijk. Ik kan natuurlijk veel tijd vrijmaken elke dag wel zon 2 uur. In het weekend kan ik natuurlijk wel vaker komen. Ik probeer natuurlijk dan zeveel mogelijk dingen te organiseren voor de server en dat kost natuurlijk een hoop tijd wat ik zeker met plezier ga doen!

Ik hoop dat dit genoeg informatie is. Natuurlijk kunt U mij bereiken via Discord: JonahIsendoorn

Met vriendelijke groet: Jonah Isendoorn

about 1 month ago